LOGIN TO SAVE YOUR FAVOURITE PRODUCTS

Preloader

SIGN UP FOR AN ACCOUNT

Preloader-signup
×

Warrior Square Garden, Seating

For the Warrior Square Garden project in Southend-on-sea, Factory Furniture were asked to realise a design brief. It consisted of three elements: a footbridge, a ‘feeder wall’ and a 100metre line of seating.
The seating was a modular system based on our popular Boort design. They were made from a combination of glass bead peened stainless steel , galvanised steel and FSC® timber.  The stainless steel end panels of the seats had a Lime leaf and branch pattern etched into the surface, echoing the surrounding Lime trees in the park.
The footbridge incorporated a set of steps and two ramps that provided disabled access to the area of raised decking on which the seating was located. Echoing the angular design of the footbridge, The feeder wall was a unit to house various gas, electrical and waste services for Warrior Square Garden.

Client – Gillespies