LOGIN TO SAVE YOUR FAVOURITE PRODUCTS

Preloader

SIGN UP FOR AN ACCOUNT

Preloader-signup
×

Canal Plaza, Portland

Factory Furniture was approached by Consigli Construction to realise and manufacture the designs for a set of bespoke curved bench tops as part of the Canal Plaza redevelopment project in Portland, Maine, USA.  The bench tops were designed by Michael Boucher Landscape Architecture and were to be mounted onto previously installed concrete plinths in the Canal Plaza. The bench slats were manufactured from FSC Cumaru with a hidden stainless steel frame and fixings.  They were supplied in sections and manufactured to a high tolerance to match the complex shapes of the concrete plinths exactly.  The client’s feedback was “It’s extremely impressive to me that the precision was able to be achieved even though the product was not formally field measured and was manufactured 3,000 miles away.”  If you have a bespoke project that you would like us to consider then get in touch

Client – Consigli Construction